Voor wie

Evenwicht & innerlijke rust

In evenwicht zijn, goed in je vel zitten, in balans zijn, innerlijke rust ervaren. Dat is wat je wil voelen.

De vraag

Wat maakt dat jij uit je evenwicht raakt? Op die vraag heb je niet altijd een antwoord. Of je denkt het antwoord te weten en dan blijkt dat daar niet het probleem en zeker niet de oplossing ligt. Het ongemakkelijke gevoel komt steeds terug en het lijkt of jij in cirkeltjes gaat lopen in plaats van dat je de uitgang vindt.

 

Jouw gevoel

Soms zegt jouw gevoel iets anders. Je ervaart een ongemakkelijk gevoel en ontwikkelt lichamelijke klachten. Daar wil je het liefst zo snel mogelijk vanaf. Je zoekt je oplossing in positief denken, meer rust nemen of juist actie ondernemen en toch lijken evenwicht en innerlijke rust ver te zoeken.

De grote vragen

Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Deze vragen kunnen jou uit evenwicht brengen. Vooral op die momenten als je verandering zoekt, maar niet weet hoe je het voor elkaar kunt krijgen. Je raakt in de war. Je voelt het in je lijf. Het voelt alsof jouw stenen niet stevig meer gestapeld zijn. Hoe krijg jij ze weer in balans op elkaar?

Bewustwording en inzicht

Zoek jij bewustwording en inzicht in jouw houding- en bewegings- en gedachtepatronen? Wil jij ontdekken wat dit betekent voor jouw:

  • persoonlijke ontwikkeling
  • fysieke en mentale balans
  • algehele gezondheid
  • zelfbewustzijn
  • werk en loopbaan
  • contact in relatie met de ander

Een spiegel

Je hebt een spiegel nodig om in te kunnen kijken. Die jou laat zien wat er is. Nu op dit moment. Zonder filter. Die spiegel kan ik zijn voor jou. Jouw lichaam laat zien waar jij staat en naartoe beweeegt. Het vertelt jouw verhaal. Een uniek verhaal, wat tegelijkertijd ook weer een universeel verhaal is. Niets om je voor te schamen dus. Het is goed en moedig om naar te durven kijken. Vertrouw op de antwoorden in jezelf.

Je bent van harte welkom voor een oriënterend gesprek!

 

 

Contact

Locatie

Zevenhuizen (ZH)