Tarieven

Een telefonisch kennismakingsgesprek is gratis. In dit gesprek ervaar jij of de klik er is en een coachtraject bij coachpraktijk Evenwicht voor jou de goede keuze is.

Het intake gesprek maakt onderdeel uit van een coachtraject.

Coachtraject  6 gesprekken:  €  750,- 

Losse coaching sessie: € 135,-

Een coachsessie duurt 1 tot 1 ½ uur.Coach trajecten die door de werkgever worden vergoed zijn exclusief btw.

Coaching Vergoeding

Verzekering

Coaching valt niet onder primaire ziektekosten en wordt daardoor meestal niet (geheel) vergoed. Coaching kan door een zorgverzekeraar wel gedeeltelijk worden vergoed onder de noemer counseling, psychosociale hulpverlening of alternatieve behandelingen. Vraag bij je verzekering of er voor jou mogelijkheden zijn.

Werkgever

Werkgevers zien steeds meer het belang van een coachtraject is. Soms wordt het je aangeboden. Je kunt er ook om vragen. Wanneer jij persoonlijk ontwikkelt heeft dat voordelen voor het bedrijf. Jouw CEO of HR manager weet dit ook. Schroom niet en vraag ernaar wat de mogelijkheden zijn.

Particulieren

In bepaalde gevallen kunnen kosten voor coaching afgetrokken worden van de belasting. Het gaat dan om kosten die gezien worden als studiekosten en scholingsuitgaven. De voorwaarden zijn: de uitgaven moeten gericht zijn op je (toekomstige) beroep, er moet sprake zijn van een leertraject onder toezicht en het bedrag moet hoger zijn dan 250 euro. Vraag jouw belastingadviseur naar de mogelijkheden en laat je goed informeren.

Ondernemers

Kosten voor coaching voor zelfstandige ondernemers zijn aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Kijk voor meer informatie op belastingdienst.nl

Contact

Locatie

Zevenhuizen (ZH)