Mijn visie…

Ieder mens heeft de potentie in zich om te ontwikkelen en te groeien

We hebben verlangens en behoeften. Talenten in ons willen tot bloei worden gebracht. We willen in vuur en vlam staan om onze passie uit te leven. Dat geeft energie en een gevoel van voldoening. We nemen onze plek in en we doen er toe. We doen er toe in het grote geheel wat de wereld heet. We leven onze levensmissie. Het zit er zogezegd allemaal in. Het zit in ons. En toch is het lastig je eigen potentie aan te spreken.

Waarom?

Belemmerende gedachten, ingesleten automatische patronen, omgevingsfactoren bepalen veelal hoe je handelt. Het bepaalt wat je voelt en welk gedrag jij vervolgens inzet. Dat doe je niet expres, het gaat onbewust. Omdat deze processen onbewust in je afspelen lukt het jou niet om je eigen potentie aan te spreken. Om je leven zo in te richten dat het overeenstemt met wat jij verlangt. Dat kan je behoorlijk in de weg zitten en in de war maken. Je doet je best, je wilt het anders en toch lukt het je niet.

Wat je nodig hebt

Wat je nodig hebt is een spiegel om in te kunnen kijken. Om jezelf te kunnen zien in jouw situatie, jouw gedachten, jouw verlangens en behoeften. Door inzichten op te doen ga je anders kijken. Met nieuwe ogen. Je kunt jouw eigen potentie aanspreken en keuzes maken op grond van wat jij wilt, verlangt en wat bij jou past.

Het is mijn passie jouw potentie aan te spreken door een spiegel te zijn. Om een heldere spiegel te kunnen zijn zet ik mijn luistervaardigheden in, lees ik lichaamstaal, reflecteer ik op mijzelf en stel ik vragen die jouw bewustzijn en zelfinzicht vergroten. Naast coach ben ik musicus.  Afstemmen, fijngevoelig en fijnbesnaard zijn is als violist mijn tweede natuur. Deze talenten zet ik graag in een coachgesprek in.

Om jou naar jezelf te durven laten kijken vind ik het belangrijk dat jij je veilig voelt. Een goede verbinding voelen in een gesprek is een voorwaarde voor echt contact.

Het gaat erom wie jij bent

Ik vind het mooie van het coachen dat het gaat om jouw bewustwording. Het gaat er niet om wat jij doet of vindt van jezelf, of wat je allemaal moet van jezelf. Het gaat erom wie jij bent. Als jij in contact staat met wie je bent en wat je verlangt dan vind je jouw richting in je leven.

Keuzes maken doe je in verbinding met jezelf en waar jij voor staat. Wat je doet sluit daarop aan en voelt als een vanzelfsprekende zaak. Het “van jezelf moeten doen” is weg. Je wilt niet anders meer dan trouw zijn aan jezelf. Aan wie jij bent.

Want zeg nou zelf…

Dat is toch het mooiste wat jij de wereld te bieden hebt? Jij met jouw talenten, jouw passie en jouw unieke persoonlijkheid? Jij groeit en daardoor groeit ook de wereld om je heen. Ik ben nieuwsgierig naar jouw potentie.

Zullen we het gesprek aangaan?

 

 

Contact

Locatie

Zevenhuizen (ZH)