Mijn visie

Evenwicht

Evenwicht vinden is in beweging zijn. In elke situtie zoek je opnieuw naar balans. Een passend spreekwoord vind ik: “Laat je niet uit het lood slaan”. Jouw paslood is jouw lichaam. Daar zit jouw innerlijke kracht en evenwicht.

 

Balans

Stenen stapelen doe ik graag als ik op vakantie ben. Het evenwicht wat ontstaat is een magisch gevoel. In kwetsbaarheid en evenwicht ontstaat kracht. Dit proces boeit mij tijdens het coachen.

Denken

Praten is niet altijd de oplossing van je probleem. Kunnen nadenken is heel fijn als het gaat om praktische zaken. Wat je voelt zegt veel meer over wat jij ervaart op dit moment. Met je gevoel in contact komen kan moeilijk zijn. Je gedachten en gevoelens lijken een heel eigen leven te leiden. Vooral als je uit balans bent.

Jouw lichaam

Hoe sta jij er nu bij? Hoe beweeg jij? Daar kijk ik naar. Letterlijk. In het moment zelf. Dat zorgt voor bewustwording en inzichten. Jij voelt waar je uit balans bent geraakt. Waar blokkades zitten. Hoe ze kunnen ontstaan. Welke overtuigingen daarbij een rol spelen.

Nieuw evenwicht

Tijdens het coachen zie ik balans ontstaan. Bewegingen worden natuurlijk en vloeiend. De blik in de ogen verandert. De beperking en de lading van de blokkade gaat eraf. Rust en ontspanning komen op. Het paslood is aangesproken. “De gestapelde stenen zijn in balans”.

Wat doe ik

Ik doe niets nieuws. Ik ben de spiegel waarin jij kijkt, naar jouw lichaam, met wat er op dit moment is. Er ontstaat vervolgens wat er al eerder was. Het was alleen even zoekgeraakt. Jouw eigen evenwicht. Jouw innerlijke kracht is aangesproken.

 

Contact

Locatie

Zevenhuizen (ZH)