Wat kan ik /
Keuze stress

Wat bepaalt jouw keuze?

Word je overspoeld door gedachten en zie je door het bos de bomen niet meer?

Je weegt af wat je mogelijkheden zijn. Wat kan ik wel en wat kan ik niet. Je verdwaalt in een wirwar van gedachten en mogelijkheden.

Omgevingsfactoren en keuzemogelijkheden

Omgevingsfactoren zoals werkomstandigheden, inkomen en gezin kunnen voor jou bepalend zijn in het maken van een keuze. Maar wat is nu goed voor jou? Hoe kan jij plezier en rust beleven in het maken van een keuze die voor jou belangrijk is?

Soms zit je in een periode dat er niets te kiezen lijkt. Dan lijkt het alsof alles voor jou bepaald wordt. Je loopt mee in de tred wat leven heet,  maar keuzemogelijkheden zie jij niet meer…

Het kan evengoed zijn dat je overspoeld wordt door zoveel keuzemogelijkheden dat je niet weet wat het beste is om te kiezen.

In beide situaties zijn je hoofd, je hart en je gevoel in strijd met elkaar. Dat maakt dat jij je zo heen en weer geslingerd kan voelen. Je weet niet of je verstandig moet zijn of je hart moet volgen. En je hart volgen wat is dat eigenlijk. Hoe doe je dat?

Wat zijn dan de gevolgen, financieel, relationeel en …?

Gedachten en overtuigingen

Gedachten en overtuigingen kunnen je behoorlijk in de weg zitten. Voelen wat je hart verlangt is dan niet zo makkelijk meer. Laat staan dat jij daarnaar durft te handelen.

Uitstellen van een keuze lijkt een goede optie. Als jij niet kiest voelt het veilig. Denk je…

Niet kiezen is ook een keuze

Helaas is niet kiezen ook een keuze. Vaak wordt er dan voor jou gekozen en beperk jij je eigen keuzemogelijkheden. En dat is dan ook weer niet wat je wilt. Hoe kom je nu weer in evenwicht?

Coachtraject

In een coachtraject ontdek jij wat jou keuze bepaalt. Welke factoren een rol spelen in jouw beslissingsmomenten. Je wordt geconfronteerd met jouw belemmerende gedachten en overtuigingen.

Je ontdekt hoe je volledig ja kunt zeggen tegen het één en nee kunt zeggen tegen het andere. Je gaat stappen zetten om jouw leven weer doel en richting te geven.

Jouw evenwicht herstelt.

Keuzes maak je vanuit het verlangen van je hart. Jouw energie kan weer vrij stromen. Jouw evenwicht herstelt.

De inzichten die je krijgt zorgen ervoor dat jij jouw patronen gaat herkennen in het maken van een keuze. Je zult niet langer een keuze willen mak
en vanuit reactiviteit. Vanuit wat de omgeving van jou vraagt. Maar vanuit proactiviteit. Wat goed is voor jou is ook goed voor jouw omgeving.

Stap uit je comfortzone en gun jezelf deze kans!

Kom jouw keuzemogelijkheden en keuzestress eens onderzoeken.

 

Contact

Locatie

Zevenhuizen (ZH)