Coaching

Is naar een coach gaan een spannende stap?

Je wilt graag verder te komen met wat jou bezig houdt? Je vraagt je af waarom jij alleen deze klus niet kan klaren? Waarom zou jij een coach nodig zou hebben? In gesprek gaan met een coach betekent niet dat jij hulp nodig hebt. Dat jij het alleen niet redt. Het betekent wel dat jij proactief de verantwoording over je leven neemt en samen met je coach wil onderzoeken wat maakt dat jij belemmeringen ervaart. In hoe jij jezelf ziet, in wat je kan en in wat jij wilt.

Kijk in de spiegel!

Het is moeilijk om zonder spiegel naar jezelf te kijken. Ik hou je als coach graag de spiegel voor, zodat jij jezelf kunt zien. Zonder filter. 

Je hoeft niet bang te zijn om in de spiegel te kijken. Je ziet wat je al weet. Je wordt uitgedaagd met blikverruiming naar jezelf te kijken. Daardoor krijg jij inzicht in wie jij bent, waar je voor staat en welke keuzes jij wilt maken. Keuzemogelijkheden brengen jou niet langer in de war. Je kiest vanuit het verlangen in je hart. Jij weet wat bij jou hoort en wat niet. Jij (her)pakt de regie over jouw eigen leven. 

 

Gun jezelf dit cadeau!

Wie ben ik /
Identiteit

Een man vroeg eens aan een kleine jongen: Wat wil jij later worden? Het jongetje gaf als antwoord: Ik ben al Patrick. Voor de jongen was het geen vraag. Voor de man een levensles.

Wat kan ik /
Keuzestress

Wat bepaald jouw keuze? Word je overspoeld door gedachten en zie je door het bos de bomen niet meer?
Je weegt af wat je mogelijkheden zijn. Wat kan ik wel en wat kan ik niet.

Wat wil ik /
Grenzen stellen

Wanneer ja zeggen geen bewuste keuze meer is. Wat brengt jou uit je evenwicht? Zeg je vaak ja op een verzoek terwijl je diep van binnen liever nee zou zeggen? Herken je dat?

Contact

Locatie

Zevenhuizen (ZH)