Creëer ruimte in jouw bewegen en denken!

Coaching

Wat betekent coaching bij Evenwicht?

Coaching bij Evenwicht betekent bewust worden van jouw lichaamsbalans, bewegings- en gedachtepatronen.

Jij krijgt inzicht in:

  • jouw lichaamsbalans
  • welke blokkades jij onbewust vormt
  • hoe jij blokkades kunt veranderen in beweeglijkheid
  • hoe jij jouw lichaam ziet
  • hoe je werkelijk beweegt
  • de invloed van jouw gedachten op jouw lichaamsgevoel
  • hoe je in balans kunt herstellen in denken en voelen

Hoe?

“Het lichaam vertelt zelf het verhaal” is mijn overtuiging.

“Met praten kun je makkelijk iets verhullen, maar je lichaam kan zich niet beter voordoen dan het op dat moment is. Of zoals één van mijn  cliënten zei: “Dat is het fijne aan de sessies met Esther. Je hoeft niet te praten, het gesprek ontstaat vanzelf. Zij kijkt naar hoe het met jou op dat moment echt gaat”.

Het resultaat

Jouw lichamelijke en mentale balans is hersteld. Jij bent bewust van de manier waarop je staat, beweegt en denkt. Jij kent jouw patronen en jouw valkuilen. Vanuit zelfmanagement weet jij, waar nodig, jouw evenwicht te herstellen.

 

Hoe sta jij

Een goede lichaamshouding bevordert jouw gezondheid. Hoe jij staat laat ook zien waarvoor jij wilt staan. Jouw lichaamsbalans bepaalt hoe jij je voelt. Dat is zichtbaar.

Hoe beweeg jij

Hoe efficiënt beweeg jij?  Bewegen doe je de hele dag. Als een beweging beperkt is geworden ben je de natuurlijke bewegingsroute kwijtgeraakt. Je hebt een routekaart nodig voor herstel.

Wat denk jij

Weet je dat je minstens 120.000 gedachten hebt per dag? Het grootste gedeelte daarvan is onbewust. De invloed van je gedachten merk je wel. Ze beïnvloeden jouw gevoel en gezondheid.

Online training

Balanceren betekent in beweging zijn. Balans in je leven is niet iets wat je altijd hebt, maar wel kunt krijgen. Of beter gezegd, je kunt in balans komen. Hoe? Door te leren balanceren.

Contact

Locatie

Zevenhuizen (ZH)